Reserveren kan gemakkelijk online via de knop onderaan of via telefoon.

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG TOT VRIJDAGMIDDAG

Geen weekmenu in de week van 1 mei 

 

Soep en hoofdgerecht 22,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

 

TO SHARE/VOORGERECHT

 

 

Gandahamkroketten (2stuks)

€18,00

Aspergeskroketten (2stuks)
€18,00

 

 

HOOFDGERECHT

 

 

Kabeljauw “Florentine”

Gegratineerd met spinazie en puree

€29,00

 

 

 

 

Asperges "deluxe"

Gebakken coquilles en scampi met lookroomsaus,
 vergezeld met asperges en puree

€38,00

 

 

 

 

Lamsrumpsteak

Geserveerd met Provençaalse groente, mosterdsaus en gratin 

€29,00

Lentemenu vanaf 26 februari

 

Gandahamkroket met fris slaatje

 

OF

 

Bordje gerookte zalm met garnituur

 

 

Sorbet van het huis

 

 

Kabeljauw “Florentine”
gegratineerd met spinazie en puree  

 

OF

 

Lamsrumpsteak,
Provençaalse groenten, mosterdsausje en gratin

 

 

Panna cotta met rood fruit

 

OF

 

Irish coffee

€55,00

Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.

///


Moederdagmenu enkel verkrijgbaar op zondag 11 mei

 

Asperges op zijn Italiaans
( geserveerd met Italiaanse ham en zongedroogde tomaatjes)

 

 

Sorbet van het huis

 

 

Zeebaars op vel gebakken
met groene asperges en mosterdmousseline

 

 

Crème brûlée van witte chocolade  

 

OF

 

Irish coffee

 

€55,00

Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.

///