
WEEKMENU VANAF WOENSDAG TOT VRIJDAGMIDDAG
Geen weekmenu in de week van 1 mei
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
TO SHARE/VOORGERECHT
Gandahamkroketten (2stuks)
€18,00
Aspergeskroketten (2stuks)
€18,00
HOOFDGERECHT
Kabeljauw “Florentine”
Gegratineerd met spinazie en puree
€29,00
•
Asperges "deluxe"
Gebakken coquilles en scampi met lookroomsaus,
vergezeld met asperges en puree
€38,00
•
Lamsrumpsteak
Geserveerd met Provençaalse groente, mosterdsaus en gratin
€29,00
Lentemenu vanaf 26 februari
Gandahamkroket met fris slaatje
OF
Bordje gerookte zalm met garnituur
•
Sorbet van het huis
•
Kabeljauw “Florentine”
gegratineerd met spinazie en puree
OF
Lamsrumpsteak,
Provençaalse groenten, mosterdsausje en gratin
•
Panna cotta met rood fruit
OF
Irish coffee
€55,00
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.
///
Moederdagmenu enkel verkrijgbaar op zondag 11 mei
Asperges op zijn Italiaans
( geserveerd met Italiaanse ham en zongedroogde tomaatjes)
•
Sorbet van het huis
•
Zeebaars op vel gebakken
met groene asperges en mosterdmousseline
•
Crème brûlée van witte chocolade
OF
Irish coffee
€55,00
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.