![](/swfiles/files/schermafbeelding-2018-12-12-om-112711.png?nc=1721546978)
WEEKMENU VANAF WOENSDAG 24 JULI TOT VRIJDAGMIDDAG 26 JULI
Venkelsoep
OF
Kaaskroket
•
Zalmfilet met bearnaisesaus,
sla en frietjes
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
ZEEUWSE MOSSELEN
(1,250 KG per persoon)
Mosselen natuur
Mosselen Witte wijn
Mosselen met look en room
Onze mosselen worden geserveerd met frietjes en mosselsaus
HOOFDGERECHT
Hoevekip
Met dragonsaus, witloofsla en frietjes
•
Tagliata van rund
Tagliata van rund met balsamico, rucola en Parmezaan
geserveerd met frietjes
•
Filet van zeebaars
Geserveerd met bieslookpuree
Zomermenu
Tomaat mozzarella
basilicum en balsamico
Of
Mosselkroket
----
Frisse sorbet
---
Filet van zeebaars met bieslookpuree
Of
Hoevekip met sausje van dragon,
witloofsla en frietjes
---
Vanille-ijs met aardbeien
Of
Scroppino limoncello
50,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd
Er zijn geen wijzigingen mogelijk