Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG 06 DECEMBER TOT VRIJDAGMIDDAG 08 DECEMBER

Soep van paprika

 

Of

 

Ravioli met truffel en boschampignons

 

******

 

Gentse waterzooi
(kip, groentjes en aardappelen)

 

Soep en hoofdgerecht 21,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

 

Ragout van wild

Huisgemaakte ragout van everzwijn en hert met verse kroketten
en vergeten groentjes

27,00 Euro

 

Hertenfilet

cognacsuas, wintergarnituur en amandelkroketjes

31,00 Euro

 

Sliptongetjes (3stuks)

Gebakken sliptong in boter met sla en frieten  

33,00 Euro

 

 

 

Menu 'T Verloren Hart

Verkrijgbaar:
woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

 

Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Garnaalkroketten
of
Scampi maison



Citroensorbet



Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen



Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee

50,00 Euro

 

Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.

Er zijn geen wijzigingen mogelijk

 

 

 

 

 

///


Afhaal menu kerst

2 hapjes

°

Scampi in een feestelijke kreeftensaus

°

Soep van butternut met fetablokjes

°

Varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met winterse groentjes en gratin

°

Duo van witte en bruine chocolademousse

 

40,00 euro

 

Bestellen kan telefonisch 055/20.65.62 of via mail info@tverlorenhart.be

Afhalen op zondag 24 december tussen 10u  – 12u

 

///


Afhaal menu oudejaar

2 hapjes

°

Gegratineerde coquilles met wittewijnsaus

°

Bisque van kreeft met grijze garnalen

°

Ragout van hert met vergeten groenten en gratinaardappelen

°

Panna cotta met rood fruit

 

50,00 euro

 

 

Bestellen kan telefonisch 055/20.65.62 of via mail info@tverlorenhart.be

Afhalen op zondag 31 december tussen 10u  – 12u

 

///