
WEEKMENU VANAF WOENSDAG 06 DECEMBER TOT VRIJDAGMIDDAG 08 DECEMBER
Soep van paprika
Of
Ravioli met truffel en boschampignons
******
Gentse waterzooi
(kip, groentjes en aardappelen)
Soep en hoofdgerecht 21,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
Ragout van wild
Huisgemaakte ragout van everzwijn en hert met verse kroketten
en vergeten groentjes
27,00 Euro
Hertenfilet
cognacsuas, wintergarnituur en amandelkroketjes
31,00 Euro
Sliptongetjes (3stuks)
Gebakken sliptong in boter met sla en frieten
33,00 Euro
Menu 'T Verloren Hart
Verkrijgbaar:
woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Garnaalkroketten
of
Scampi maison
•
Citroensorbet
•
Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen
•
Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee
50,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk
///
Afhaal menu kerst
2 hapjes
°
Scampi in een feestelijke kreeftensaus
°
Soep van butternut met fetablokjes
°
Varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met winterse groentjes en gratin
°
Duo van witte en bruine chocolademousse
40,00 euro
Bestellen kan telefonisch 055/20.65.62 of via mail info@tverlorenhart.be
Afhalen op zondag 24 december tussen 10u – 12u
///
Afhaal menu oudejaar
2 hapjes
°
Gegratineerde coquilles met wittewijnsaus
°
Bisque van kreeft met grijze garnalen
°
Ragout van hert met vergeten groenten en gratinaardappelen
°
Panna cotta met rood fruit
50,00 euro
Bestellen kan telefonisch 055/20.65.62 of via mail info@tverlorenhart.be
Afhalen op zondag 31 december tussen 10u – 12u